Hilaria Baldwin huijasi olevansa espanjalainen: ”Jokainen voi muokata kulttuuriaan”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Fitness-ammattilainen ja joogaohjaaja Hilaria Baldwin on näyttelijä Alec Baldwinin vaimo. Kautta vuosien Hilaria Baldwin on kertonut omaavansa espanjalaiset juuret ja hän on jopa esiintynyt espanjalaisen lehden kannessa poseeraten. Totuus paljastu lapsuustuttujen avulla.

Hilaria on kertonut muuttaneensa Yhdysvaltoihin Espanjan lomasaari Mallorcalta. Tämä ei pidä paikkaansa. Hän on tavallisen Yhdysvaltojen Bostonista kotoisin olevan perheen tavallinen amerikkalainen nainen. Hän on käyttänyt usein espanjalaista aksenttia puheessaan.

– Kun koet olevasi monikulttuurinen, voi olla vaikeaa tuntea mihin kuulut hän kertoo pitkässä päivityksessään Instagramiin ja uskoo, että jokaisella ihmisellä on oikeus muokata omaa kulttuuriaan haluamallaan tavalla.

Hilaria Baldwin on alun perin Hillary Hayward-Thomas. Hän on kuuden lapsen äiti ja kertoo ahkerasti elämästään sosiaalisessa mediassa. Hän on kärsinyt nuoruudessaan syömishäiriöihin johtaneista mielenterveysongelmista.