TikTok-tähti tekaisi seksisuhteen alaikäisen Millie Bobby Brownin kanssa – sitten totuus paljastui

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Stranger Things -sarjasta tunnettu näyttelijä Millie Bobby Brown on kohun keskiössä TikTok-tähti Hunter ”Echo” Ecinmovicin laukomien väitteiden vuoksi. Ecimovic kertoi taannoisessa livestream-lähetyksessä seurustelleensa tähden kanssa ja muun muassa harrastaneensa tämän kanssa erilaisia seksiakteja.

Hunter Ecimovic kertoi Instagram Live -lähetyksessä muun muassa harrastaneensa seksiä Millie Bobby Brownin kanssa ollessaan itse 20-vuotias ja näyttelijän ollessa 16-vuotias. TikTok-tähden mukaan Brownin vanhemmat olisivat olleet tietoisia suhteesta ja hyväksyneet sen. Ecimovic kuitenkin myönsi Page Six -sivuston mukaan groomanneensa alaikäistä näyttelijää, eli manipuloineen häntä seksiin.

Nykyään 17-vuotiaan Millie Bobby Brownin edustajat ovat kutsueen Hunter Ecimovicin väitteitä TMZ-sivulle epärehellisiksi sekä loukkaaviksi, ja ovat kertoneet aloittavansa toimet miestä vastaan. Echo on sittemmin pahoitellut sanomisiaan ja kertonut olleensa livestream-lähetyksen aikana humalassa. Hän ei kuitenkaan suoraan pyytänyt anteeksi Brownilta näyttelijään liittyviä kommenttejaan.