Charlie Riina herutteli uimarannalla – kurvit käänsivät katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Puolalaissyntyinen kanadalainen Charlie Riina on yrittänyt jo vuosia glamour-mallien haluttuun A-sarjaan, jossa paparazzit seuraavat mallikaunottaria minne nämä menevätkään. Muutama vuosi sitten Riinan läpimurto oli jo lähellä, kun hän pääsi poseeraamaan jopa Playboyn sivuilla.

Nyt Riina on esitellyt uhkeaa vartaloaan sosiaalisen median seuraajilleen näyttävästi uimarannalla, jossa hän poseerasi melko niukassa asussa. Luonnollisesti hänen povensa varasti saman tien päähuomion sekä somessa että varmasti myös paikan päällä.

Taannoin Riina kiinnitettiin poseeraamaan sekä Tsekin että Slovakian Maxim-miestenlehtien kansikuviin, joten läpimurto glamour-mallien A-sarjaan on edelleen mahdollinen. Aika näyttää onnistuuko todellinen läpimurto.