Justin Bieber kuvattiin huutamassa vaimolleen – paikalla olleet kommentoivat tapausta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Justin Bieber on päätynyt otsikoihin hänestä Las Vegasissa kuvatun videon vuoksi. Moni videon nähnyt uskoi laulajan riidelleen videolla Hailey-vaimonsa kanssa. Paikalla olleiden mukaan kyse oli kuitenkin jostain aivan muusta.

Video kuvattiin yökerhossa, jossa Justin Bieber oli juuri esiintynyt Diplon kanssa. Videolla poptähti näyttää puhuvan kovaäänisesti Haileylle kiihtyneessä tilassa. Viraalina levinnyt video herätti spekulaatiota siitä, että pariskunta olisi riidellyt ja Bieber olisi ollut jostain syystä vihainen vaimolleen.

Tilannetta paikan päällä todistaneiden fanien mukaan Justin ja Hailey Bieber eivät kuitenkaan riidelleet. Bieberin fanitiliä ylläpitävän fanin mukaan tähti olisi ollut kuvaushetkellä vain adrenaliinipäissään ja puhunut vaimolleen kovaäänisesti, sillä hän oli innoissaan esiintymisestään. Page Six -sivuston mukaan Justin Bieber ei ole toistaiseksi itse kommentoinut kohua.