Seiska: Teuvo Hakkarainen on sinkku – tulinen suhde latinobeibeen kariutui

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Europarlamentaarikko Teuvo Hakkarainen oli koko talven Hondurasissa San Pedro Sulassa. Hakkarainen osallistui etänä politiikkaan samalla, kun loi uusia suhteita Väli-Amerikan maahan. Hän on seurustellut nuoren latinonaisen kanssa.

Syksyllä 27-vuotiaan Lariza-rakkaansa lähelle muuttanut 61-vuotias Teuvo Hakkarainen on tullut takaisin Eurooppaan. Hän muutti Hondurasista Brysseliin ja viettää kesäviikonloppuja Viitasaarella Suomessa. Seiskan mukaan suhde päättyi ennen kuin pariskunta ehti intiimiin kanssakäymiseen. Lariza säästeli itseään avioliittoon.

Hakkarainen joutui aiemmin tänä vuonna erikoiseen välikohtaukseen puolustaessaan ystävänsä lampaita Hän tappoi lampaiden kimppuun hyökänneen koiran. Koiranomistaja puolestaan puukotti Hakkaraista alavatsaan aiheuttaen kolmen sentin pituisen verta vuotavan haavan.