Megan Fox surullisena – mekkoihin pukeutuvaa poikaa kiusataan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä ja seksisymboli Megan Foxin vanhin poika, kahdeksanvuotias Noah, on joutunut nettikiusaamisen kohteeksi. Syynä on pojan mieltymys pukeutua mekkoihin. Kiusaamista tapahtuu toisinaan myös koulussa.

Megan Fox suunnittelee, että lähettää poikansa avomieliseen hippikouluun oppilaaksi, jotta hän saisi kasvaa vapaammin. Nykyiset luokkakaverit Kaliforniassa kiusaa Noahia, koska poika pukeutuu pinkkiin tai käyttää mekkoja, CNN uutisoi.

Pojan isä, näyttelijä Brian Austin Greeni on samaa mieltä lapsen oikeudesta pukeutua juuri niin kuin hän itse haluaa. Hän on saanut arvostelua osakseen pojan mekkojen käyttämisestä, mutta ei kertomansa mukaan välitä asiasta. Eronneella pariskunnalla on Noahin lisäksi myös kuusivuotias Bondhi Ransom ja neljävuotas Journey River.