Michelle Lewinissä ei grammaakaan liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venezuelalainen fitness-kaunotar Michelle ”La Cuerpa” Lewin on yksi maailman seuratuimmista fitness-malleista. Hän laihdutti aikoinaan kymmeniä kiloja ja nousi supertähdeksi. Michelle on sittemmin poseerannut esimerkiksi Playboyn kansikuvassa ja noussut lähes 14 miljoonan seuraamaksi julkkiskaunottareksi.

Tällä kertaa Lewin nähdään poseeraamassa rannalla Miami Beachilla pakaroitaan esitellen. Tuttuun tapaan hänen timmeissä kurveistaan ei ole grammaakaan liikaa. Toki tavallisen ihmisen vartalon muodot ovat kaukana fitness-ammattilaisen kurveista.

Michelle Lewin kertoi taannoin nuoruudestaan köyhyydessä Venezuelassa ja siitä kuinka hän oli teini-ikäisenä lähes anorektinen, koska perheellä ei ollut varaa ruokaan. Ruotsiin miehen perässä muutettuaan Michelle ryhtyi kuntoilemaan aktiivisesti, ja hänestä tuli miljoonien idoli.