Weekend Festival on peruttu: ”Ei ole näissä oloissa mahdollinen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Festarikesän merkittävimpiin tapahtumiin lukeutuva Weekend Festival on ilmoittanut, että tapahtuma on tältä vuodelta peruttu. Festivaali oli määrä järjestää tänä kesänä 1. – 2. heinäkuuta Helsingin Käpylän liikuntapuistossa, mutta uudeksi ajankohdaksi ilmoitetaan samat päivät vuonna 2022.

– Odotimme vielä viimeiseen asti koronatilanteen kehittymistä. Lopulta jouduimme kuitenkin myöntymään sen tosiasian edessä, että yli 30 000 päiväkävijän kansainväliset mittapuut täyttävä tilaisuus ei ole näissä oloissa mahdollinen, Weekendin markkinointijohtaja Jyri Heikkinen kertoo.

– Haluamme taata mahdollisimman suuren turvallisuuden asiakkaillemme, artisteillemme ja työntekijöillemme. Samaan aikaan kansainvälinen koronatilanne teki ulkomaisten huippuartistien saapumisen Suomeen hyvin epävarmaksi, Heikkinen jatkaa.

Ensi vuonna tapahtuma täyttää 10 vuotta ja samalla tulee vaihtumaan sen järjestämisen paikka. Heikkisen mukaan uusi alue on tapahtuman historian suurin, mikä mahdollistaa myös kävijämäärän kasvattamisen. Tälle vuodelle ostetut liput käyvät sellaisenaan ensi vuoden tapahtumaan.