Mikä vartalo! Kate Beckinsale koirineen upeassa rantakuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Kate Beckinsale on viime aikoina ollut runsaasti otsikoissa rakkauselämänsä vuoksi. 47-vuotias näyttelijä on tullut yhdistetyksi nuorempiin miehiin, kuten koomikko Pete Davidsoniin ja muusikko GOody Graceen.

Nykyään Kate Beckinsale viettää kuitenkin sinkkuelämää, viihtyen tureen somejulkaisun perusteella paremmin lemmikkiensä kanssa. Tuoreessa kuvassa Beckinsale nähdään nauttimassa kesästä bikineissä Turks- ja Caicossaarilla. Tähden rinnalla ovat hänen kaksi koiraansa.

Kate Beckinsale on tullut aikaisemminkin tunnetuksi eläinten ystävänä. Hän on usein jakanut sosiaalisessa mediassa kuvia sekä videoita, joissa hän esiintyy Clive ja Willow -nimisten kissojensa kanssa. Tähti nähdään myöhemmin heinäkuussa Amazon Prime -palvelussa julkaistavan Jolt-toimintaelokuvan pääroolissa.