Khloe Kardashian tanssahteli biksuissa – seuraajat riemastuivat kuvista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Khloe Kardashian on sisarustensa tavoin tullut tunnetuksi erityisesti Kardashianit-realitysarjasta. Vaikka Khloe on jäänyt usein hieman julkisuudessa enemmän paistattelevien siskojensa varjoon, on hän nyt herättänyt huomiota näyttävillä kuvilla.

Khloe Kardashian on sisarustensa tavoin luonut uraa yrittäjänä. Tähdellä on oma Good American -uimapukumerkki, jonka uutuuksia hän nyt esittelee itse. Instagramissa jaetuissa kuvissa 37-vuotias tähti nähdään tanssahtelemassa merkkinsä neonväriset bikinit päällään.

Khloe Kardashian jakoi viikonloppuna Instagramissa myös toisen bikinijulkaisun, joka johti yllättävään tilanteeseen hänen exänsä Lamar Odomin kommentoitua sitä sydänemojein. Pian kuvaa kommentoi myös toinen Khloen on-off -puolison, Tristan Thompson. Fanien hämmennystä herätti Thompsonin kommentti, jossa hän vaikutti jopa epäsuorasti uhkailevan Odomia viitaten tämän väliaikaiseen koomaan johtaneeseen huumeiden yliannostukseen vuonna 2015.