Mies pakeni sarjakuvatyyliin karanteenista – teki lakanoista köyden

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisit hyödyntävät nykyään taitavasti sosiaalista mediaa ja erlaisia videopalveluita rikollisten kiinni saamisessa Euroopan ulkopuolella. Suomessa tämä ei valitettavasti ole mahdollista tiukkojen henkilönsuojarajoitusten vuoksi. Australiassa poliisi on nyt julkaissut kuvia hotellista paenneen miehen operaatiosta.

Australian Queenslandista Brisbaneen matkustanut mies asetettiin koronaviruskaranteeniin. Poliisi kertoo, että 39-vuotias mies ei täyttänyt maahantulorajoitusten ehtoja. Hänet määrättiin palautettavaksi lähtöpaikkaansa.

Mies ei tähän suostunut, vaan askarteli itselleen hotellihuoneen lakanoista ja peitoista köyden. Hän laskeutui lakanoiden avulla neljännestä kerroksesta pakomatkalleen. Poliisit saivat hänet kiinni. Miehen koronavirustestin tulos oli negatiivinen.