Uskomaton lukema! Rattijuoppo puhalsi Joensuussa 6,5 promillea

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on mitattu ajoittain hyvinkin rajuja lukemia rattijuoppojen puhalluskokeissa, mutta aniharvoin promillemäärä nousee yli viiden. Nyt Pohjois-Karjalassa poliisi on mitannut rattijuopolta historialliset 6,5 promillea. Ei liene ihme, että miehen epäillään nyt syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen.

Hätäkeskukseen tuli tiistaina iltapäivällä hieman ennen kolmea ilmoitus Joensuun Rantakylässä Ruuhitiellä olevan autoilijan ajokunnosta. Poliisi saapui paikalle ja suoritti kuljettajalle puhalluskokeen. Se osoitti 6,5 promillen lukemaa, joten valveutuneen kansalaisen viranomaisille soittama epäily oli perusteltu.

Sivullisten hengelle ja terveydelle vakavaa vaaraa aiheuttanut rikollinen ei ehtinyt onneksi aiheuttaa vammoja sivullisille ennen kiinni jäämistään.