Tragedia musiikkifestivaaleilla – kolme ihmistä kuoli epäillyn häkämyrkytyksen seurauksena

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Michiganissa järjestetyillä country-musiikkiin keskittyvillä festivaaleilla todistettiin lauantaina traagista tapahtumaa. Kolme miestä kuoli Faster Horses Festival -tapahtumassa epäillyn hiilimonoksidivuodon seurauksena.

Yhteensä viisi ihmistä löydettiin lauantai-iltapäivänä tajuttomassa tilassa asuntoautosta. Viraomaiset yrittivät elvyttää miehiä, mutta vain kaksi heistä selvisi hengissä. Henkiin jääneet toimitettiin sairaalaan akuutin häkämyrkytyksen vuoksi.

NBC-uutissivuston mukaan viranomaiset epäilevät hiilimonoksidin vuotaneen asuntoauton lähellä sijainneesta generaattorista. Uhrien uskotaan saaneen tällä tavoin häkämyrkytyksen. Faster Horses Festival -tapahtumaa kuvaillaan Michiganin suurimmaksi kolmipäiväiseksi countrymusiikki- ja retkeilyfestivaaliksi.