Elokuvallinen tuskaa – Jackass Forever traileri paljastaa hurjat tempaukset

Elokuvat Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hurjiin ja vaarallisiin stuntteihin keskittyvä Jackass-sarja sai ensiesityksensä jo yli 20 vuotta sitten. Jackass-tähdet eivät ole enää nuoria, ja nykyään rajujen temppujen tekeminen on heille entistä suuremmalla todennäköisyydellä vaarallista. Vielä on kuitenkin aika yhdelle Jackass-elokuvalle.

Tänä vuonna ensi-iltansa saa viimeiseksi Jackass-elokuvaksi kuvailtu Jackass Forever. Elokuvasta saadaan esimakua tuoreessa, ensimmäisessä trailerissa. Sen perusteella meno ei ole Jackass-tähtien ikääntymisestä huolimatta vielä laantunut.

Jackass Forever -elokuvan pääosissa nähdään tälläkin kertaa Johnny Knoxville, Steve-O, Chris Pontius, Dave Englund ja Wee Man. Mukana on myös vierailevia tähtiä, kuten skeittari Tony Hawk, koripallolegenda Shaquille O’Neill, Jackass-perinnettä jatkava koomikko Eric Andre, räppäri Tyler the Creator ja Machine Gun Kelly. Jackass Forever saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 22. lokakuuta 2021.