Rosanna Kulju uima-altaalla luksuslomallaan – kurvikas lomakuva verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Helsinki -kauneuskilpailusta yrittäjäksi ja sosiaalisen median vaikuttajaksi ponnistanut Rosanna Kulju kertoi taannoin olevansa rakastunut. Hän julkaisi Instagramiin romanttisen kuvan yhdessä uuden miehensä kanssa, mutta ei kertonut seurustelukumppaninsa henkilöllisyyttä julkisuuteen. Nyt Kulju on matkannut etelänlomalle.

Aurinkolomalla Kreikan upealla Santorinillä oleva Rosanna Kulju on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvia, joissa hänet nähdään muun muassa palvomassa aurinkoa. Samalla hän kertoo luksuslomansa yksityiskohdista.

– Aamupalaksi söin pannareita ja join kolmea eri supermehua, sitten lenkkeiltiin ja tutustuttiin saareen, sitten mentiin hotellin yleiselle poolille, tilattiin juomat, luin 14 sivua kirjaa, nukahdin, käytiin uimassa, söin kreikkalaista salaattia & tsatsikia, join bissen, pussailin. Nyt ollaan käyty jalkahoidoissa ja mennään dinnerille auringonlaskuun. VOISKO JOKU NIPISTÄÄ MUA, Rosanna kirjoittaa kuvansa yhteydessä.

Rosanna Kuljun seuraajat ovat pitkään sinkkuna viihtyneen yrittäjänaisen uudesta onnesta innoissaan. Kulju järjestää Miss Helsinki -kilpailut ensi syksynä viimeistä kertaa. Nainen on avoimesti kertonut elämänarvojensa muuttuneen, eikä hänen mielestään peinteiset missikilpailut ole enää formaattina nykyaikainen.