Vantaan Tubecon siirtyy ensi vuoteen – Tampereen tapahtumaa ollaan järjestämässä edelleen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pohjoismaiden suurimmaksi kuvailtu somevaikuttajien kokoontuminen, Tubecon oli määrä järjestää Vantaan EnergiaAreenassa ja Myyrmäen uhreilupuistossa 29.-29. elokuuta. Nyt tapahtuma on kuitenkin tämän vuoden osalta peruttu.

Tubeconin mukaan turvallisuuden ja oikeanlaisen tunnelman aikaansaaminen ei ole mahdollista vallitsevassa tilanteessa. Tapahtuma järjestetään seuraavan kerran elokuussa 2022. Vuoden 2021 tapahtumaan ostetut liput käyvät sellaisenaan myös ensi vuoden Tubeconiin.

Vantaan tämänvuotisen Tubeconin peruuntuminen ei vaikuta Tampereella järjestettävään Tubecon Games -tapahtumaan. Kyseinen tapahtuma on tarkoitus järjestää ennakkosuunnitelmien mukaisesti 20.-21. elokuuta. Nimensä mukaisesti Tampereen tapahtumassa pääpaino on pelaamisessa, mutta paikalla on myös joukko maan suosituimpia tubettajia.