Sara Sieppi uhkeana Espanjassa – tyly kuitti paparazzikuvaajalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen missikaunotar Sara Sieppi on parhaillaan Espanjassa, josta hän on julkaissut itse aktiivisesti upeita kuvia sosiaalisessa mediassa. Julkaisujen perusteella reissu on ollut tähän saakka erittäin onnistunut. Nyt Sara nähdään uhkeana Marbellan maisemissa.

Sara Sieppi julkaisi kuvasarjan, jossa hän poseeraa kameralle erittäin antavalla kaula-aukolla varustetussa asussa. Samalla hän julkaisee myös ”kansainvälisen paparazzin” ikuistaman kuvan ja onnistuu sivaltamaan suttuisen kuvan ottanutta kuvaajaa. Hän nimittäin kiittää paparazzia siitä, että tämä hoiti Siepin lomakuvauksia kun hän itse ei jaksanut.

Äskettäin kurvikas Sara suivaantui saamistaan rintoja koskevista kommenteista ja päätti kirjoittaa osuvan tekstin suurten rintojen merkityksestä. Hän peräänkuulutti, ettei ihmisiä tule arvioida heidän ulkoisten ominaisuuksiensa perusteella.

– Olin varautunut erilaisiin mielipiteisiin koskien matkaani. Mutta myöskin varautunut noudattamaan kaikkia toimenpiteitä, mitä matkani vaatii, jotta tämän voisin toteuttaa. DM:boksini sekä kommenttikenttäni kuitenkin räjähti aivan jostain muusta kuin matkustuksesta. Tisseistä, Sara Sieppi kirjoittaa.

– Onko tosiaan totta, että isorintainen nainen ei voi vuonna 2021 postata itsestään bikinikuvaa olematta järkyttävä, tyrkky tai bimbo? Pitäisikö mun peittää kroppani ison t-paidan alle? Olisiko pienirintaisempi nainen saanut samanlaista kritiikkiä samanlaisesta bikinikuvasta, ei. Sul voi olla isot tissit, nätti naama ja sä voit olla viel saatanan fiksukin kaiken lisäks. Tervetuloa tähän päivään.

Sara Sieppi muistuttaa, että jokainen saa olla juuri sellainen kuin itse haluaa, eikä kenenkään tulisi arvostella toisten pukeutumista tai ulkonäköä. Hän toteaa lopuksi, että on hullua joutua muistuttamaan tällaisesta asiasta.