Halsey synnytti esikoisensa – perhekuva ihastuttaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen poptähti Halsey paljasti alkuvuodesta odottavansa esikoistaan. Lapsen isä on hänen poikaystävänsä Alec Aydin. Nyt Halsey on jakanut Instagramissa jälleen iloisia uutisia, sillä vauva on toivotettu tervetulleeksi maailmaan.

Halsey jakoi Instagramissa yhteikuvan hänestä, lapsesta ja Alev Aydinista sairaalassa. Laulaja-lauluntekijä paljasti samalla esikoisensa nimen olevan Ender Ridley Aydin.

– Kiitollisena. Harvinaisimmasta ja euforsimmasta synnytyksestä. Rakkauden voimalla, Halsey kirjoitti.

Ender on Turkissa suosittu miesten nimi, ja se tarkoittaa harvinaista. Haileyn käsikirjoittajan työskentelevä Alev-poikaystävä on syntynyt ja varttunut juurikin Turkissa, ja ilmaissut monesti olevansa ylpeä juuristaan.