Kim Kardashian Tiger King -tunnelmissa – pukeutui Carole Baskiniksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viime syksynä monien julkkistähtien yllä nähtiin erilaisiin teemoihin liittyen näyttäviä asukokonaisuuksia. Esimerkiksi Kim Kardashian kuvattiin tuolloin Tiger King -kohusarjan tunnelmissa.

Kim Kardashian oli pukeutunut Big Cat Rescue -eläinsuojan johtaja Carole Baskiniksi, jonka jotkut epäilevät murhanneen ex-aviomiehensä ja syöttäneen tämäm ruumiin tiikereille. Tähden lapset puolestaan esittivät hänen kissapetojaan tiikeripukuihin pukeutuneina.

Tiger King -teeman mukaisesti oli myös pukeutunut Kim Kardashianin paras ystävä Jonathan ”Foodgod” Cheban. Hän esitti niin ikään sarjasta kuuluisuuteen noussutta Joe Exoticia, joka istuu parhaillaan vankeustuomiota yritettyään murhauttaa Carole Baskinin. Kim Kardashian esitteli halloween-tunnelmiaan Instagramissa jakamissaan kuvissa.