Loppuunmyydyssä Qstockissa uusi käytäntö – koronan saanut saa siirtää lippunsa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronatilanne on vaikuttanut kesän festivaalitarjontaan rajulla kädellä. Useita tapahtumia on tilanteen vuoksi peruttu, osa puolestaan järjestetään poikkeuksellisissa merkeissä. Oulussa 30.-31. heinäkuuta järjestettävä Qstock on jo myyty loppuun.

Qstockissa on tänä vuonna käytössä poikkeuksellinen järjestely lippujen suhteen. Mikäli lipun hankkinut asiakas saa positiivisen tuloksen koronatestistä ja joutuu siksi jättämään tapahtuman väliin, voidaan hänen tämänvuotinen lippunsa siirtää ensi vuoden Qstockiin.

– Pandemia on luonnollisesti tuonut oman lisänsä järjestelyihin, mutta yhteistyössä viranomaisten kanssa ja heidän ohjeistuksiaan noudattaen teemme tästä mahdollisimman turvallisen festivaalin, festivaalijohtaja Mikko Forstén kertoo tiedotteessa.

Positiivisen koronatestituloksen vuoksi festivaalit väliin jättäviä lipunomistajia neuvotaan ottamaan yhteyttä osoitteeseen info@qstock.fi. Loppuunmyydyssä Qstockissa esiintyvät tänä vuonna muun muassa Suede, The Darkness, Behm, JVG, Pyhimys, Sanni, Apocalyptica ja Blind Channel.