Rita Ora kurvikkaana – syystäkin ylpeä vartalostaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen poptähti Rita Ora on ollut koronakriisin aikana otsikoissa muun muassa rikottuaan koronasääntöjä, mutta myös rohkeiden kuviensa myötä. Hän on tarjonnut faneilleen usein silmäniloa esittelemässä auliisti kurvejaan sosiaalisessa mediassa.

Nyt kolmekymppinen popkaunotar osoittaa, että hän voisi koska tahansa siirtyä malliuralle, sillä tuoreissa kuvissaan hän esittelee kurvejaan lukuisten kuvien myötä. Tästä eivät Rita Oran selfiet juuri parane. Hän on selvästi ylpeä vartalostaan, ja tietenkin hyvästä syystä.

Rita Ora matkusti taannoin Los Angelesiin kuvattuaan ensin musiikkivideon Miamissa. Oran viime kevät kului suurimmaksi osaksi Australiassa. Hän nimittäin toimi yhtenä The Voice -sarjan Australian version tuomareista.