Tallink Silja aloittaa Helsinki-Tukholma -risteilyt uudelleen – puolentoistavuoden tauon jälkeen

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tallink Silja -varustamon Helsingin ja Tukholman väliset risteilyt ovat olleet tauolla lähes puolentoista vuoden ajan koronatilanteen vuoksi. Nyt asiaan on kuitenkin tulossa muutos, sillä Silja Serenade risteilee jälleen pian Suomen ja Ruotsin pääkaupunkien välillä.

Tallink Silja aloittaa Helsinki-Tukholma -risteilyt sunnuntaina 1. elokuuta 2021. Tämän jälkeen Silja Serenade liikennöi kaupunkien välillä joka toinen päivä. Tallink Siljan mukaan ensimmäisillä riteilylähdöillä 1. ja 3. elokuuta matkustajille on tiedossa yllätyksiä, viihdettä ja ohjelmaa lapsille.

Varustamon mukaan terveysturvallisuus on otettu huomioon Päivä Tukholmassa -risteilyillä. Matkustajia otetaan Silja Serenade -laivaan enintään 75 prosentin verran sen koko matkustajakapasiteetista. Ruotsissa maissa käyviä suositellaan täyttämään valmiiksi tietonsa terveysturvallisuustoimia nopeuttavaan Finetry-palveluun.

– Risteily Tukholmaan tarjoaa loistavan irtioton arjesta, ja matkalle voi lähteä luottavaisin mielin sillä Ruotsin koronatilanne on huomattavasti parantunut ja suurella laivalla on helppoa pitää turvavälejä, kuvailee Tallink Siljan myyntipäällikkö Jani Mäkelä yhtiön tiedotteessa.