Vaatenaulakko kaataa automaattisesti shotillisen alkoholia – kotiinpaluusta juhlaa?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suunnittelija Matt Benedetto tunnetaan videoistana, joilla hän esittelee erikoisiakin keksintöjä. Mies on muun muassa muuttanut robottiruohonleikkurin henkilökohtaiseksi robottipalvelijaksi, joka tarjoilee hänelle olutta.

Matt Benedetton tuore keksintö tarjoaa helpotusta esimerkiksi rankkojen työpäivien jälkeen kotiin saapuville. Kyseessä on päällisin puolin melko normaalin näköinen vaatenaulakko, joka kuitenkin toimii samalla automaattisena shottien kaatajana.

HookShot-vaatenaulan idea ja toimintaperiaate ovat melko yksinkertaisia. Benedetto ripustaa naulaan takkinsa, jolloin sen mekanismi kaataa pienen alkoholpullon sisällön telineessä lepäävään shottilasiin. Näin ollen hän voi nauttia pienen lasillisen juomaa helposti, joutumatta näkemään erillistä vaivaa sen eteen.