Izabel Goulartin päivitys hämmentää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Izabel Goulart on tehnyt viime vuosien aikana kiitävää nousua muotimaailmassa ja hän onkin jo saanut vankan jalansijan alalla Victoria’s Secretin mallia. 36-vuotiaalla kaunottarella on myös suuri seuraajajoukko sosiaalisessa mediassa, kun hänen upeita kuviaan janoavat yli 4,6 miljoonaa fania.

Viime aikoina Izabel on keikistellyt niukoissa asuissa muun muassa Kreikan Mykonosin saarella sijaitsevassa Cavo Tagoossa. Nyt silmiähivelevät poseeraukset jatkuvat, ja samalla Goulartin somepäivitys hämmentää. Hän nimittäin julkaisi kuvan, jossa nähdään hänen pakaransa lähikuvassa.

Izabel Goulart on aiemmin kertonut pitävänsä vartalostaan huolta kuin huippu-urheilija, mikä todella näkyy. Goulart on kertonut harrastavansa potkunyrkkeilyä, pilatesta, juoksemista ja painojen nostelua. Goulart ryhtyi ammattimallin uralle verrattain myöhään, mutta hän on ehtinyt silti saada hyvin jalansijaa.