Kolmasluokkalainen kasvatti jättikaalin koronakaranteenissa – painoa huimat 14 kiloa!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kolmasluokkainen Kyra Sutton toimii monelle periksiantamattomuuden esimerkkinä, sillä tyttö kasvatti taannoin jättikokoisen kaalin koronaviruspandemian rajoitusten aikana. Yhdysvaltojen Pohjois-Carolinassa asuva tyttö sai kaalin kasvatusprojektin ensin koulutehtävänä, mutta päätti jatkaa sitä myös karanteenin aikana.

Lapsi hoiti kaalia ja kasteli sitä säännöllisesti keväästä syksyyn. Lopulta se kasvoi niin suureksi, että kaalista riitti jaettavaa yhteensä 12 ihmiselle. Kyran kaalin painoksi punnittiin huimat 14 kiloa.

Kaali kasvoi Kyran isovanhempien puutarhassa. Kyran opettaja lähetti jättikaalista kuvan koulukilpailua sponsoroineelle Bonnie Plants -yhtiölle ja toivoo, että tyttö saisi tuhannen dollarin stipendin pitkäjänteisestä viljelytyöstään.