Shanna Moaklerin alamäki jatkuu – erosi nyt poikaystävästään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muusikko Travis Barkerin ex-puoliso ja lasten äiti Shanna Moakler on ollut koko vuoden vähemmän mairittelevissa otsikoissa. Hän on yrittänyt heittää lokaa Barkerin tyttöystävä Kourtney Kardashanin perheen päälle.

Shanna Moakler on myös menettänyt keskusteluyhteyden lapsiinsa, 15-vuotiaaseen Alabamaan ja 17-vuotiaaseen Landoniin. Lapset eivät näet allekirjoita äitinsä öykkäröintiä mediassa. Nyt Moaklerin kerrotaan ajautuneen välirikkoon poikaystävänsä kanssa.

Page Six kertoo, että 46-vuotias Shanna Moakler ja 28-vuotias Matthew Rondeau ova eronneet. Pariskunnan suhde on ollut on-off -tasolla jo pitkään, mutta nyt Rondeau haluaa keskittyä omaan hyvinvointiinsa. Hän kertoo olevansa onnellisempi kuin aikoihin ja lisää, että ei tiedä minkälaista miestä Shanna Moakler kaipaa, mutta hän se ei ole.