Koronaan sairastunut Sointu Borg suivaantui salaliittoteorioista: ”Ei herranen aika ihmiset”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Diili-ohjelman myötä koko kansan julkkistähdeksi noussut Sointu Borg kertoi äskettäin sairastuneensa koronavirukseen saatuaan sen räppärimieheltään Soloselta. Hän puolestaan sai tartunnan keikkamatkalta. Molemmat ovat kärsineet rajuista oireista, joita Sointu myös kuvaili päivityksessään.

– Voi juma. Sieltä se korona iski ja lujaa. On aika bitch tuo virus suoraan sanottuna.⁣ Oireet on ollu aika HC-hommaa ja ne iski todella äkkiä. Hengenahdistusta, pahoinvointia, korkeeta kuumetta, vilunväristyksiä ja väsymystä pääosin. Yöt ollu aika haastavia. Oudoimpia oireita on ollu korvien ja suun kutina, Sointu kertoi aiemmin.

Rokotusten ottamista suositellut Sointu vetosi tämän lisäksi, etteivät rokotevastaiset kommentoisi hänen päivitystä salaliittoteorioillaan. Toivomus ei kuitenkaan toteutunut, sillä kyseinen ihmisryhmä häiriköi parhaillaan koronakeskusteluja kaikilla rintamilla. Näin kävin myös Soinnulle, joka suivaantui asiasta toden teolla.

– Meikäläiselle ei ole maksettu rokotemainonnasta. Ei herranen aika ihmiset. Kiitos kaikille asiallisia viestejä laittaneille. Vastailen sometauon jälkeen teille. Nyt menee IG kiinni vähäksi aikaa, Sointu kirjoitti.