Boris Johnsonin sateenvarjomokasta viraalihitti – prinssi Charles ei voinut pidätellä nauruaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iso-Britannian pääministeri Boris Johnson on noussut otsikoihin jokseenkin yllättävissä merkeissä. Pääministerille aiheutti vaikeuksia sateenvarjon käyttö tuulisella kelillä, mikä vaikutti huvittavan muita paikallaolijoita.

Boris Johnson osallistui keskiviikkona virantoimituksessa surmansa saaneiden poliisien muistotilaisuuteen. Hänellä vaikutti olevan hieman hankaluuksia avata sateenvarjoaan ja saada sitä toimimaan halutulla tavalla. Tilaisuuden oli tarkoitus olla vakava, mutta Johnsonin vieressä istuneella prinssi Charlesilla oli vaikeuksia pidätellä nauruaan seuratessaan tilannetta.

Kuten arvata saattaa, levisi tilanteesta kuvattu video nopeasti viraalina. Näkyä verrattiin sosiaalisessa mediassa komediasarjoihin, kuten Rowan Atkinsonin tähdittämiin suosittuihin Mr. Bean -sketseihin.