Limp Bizkit -tähti yllätti uudella tyylillään – fanit eivät olleet tunnistaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nu metal -yhtye Limp Bizkitin nokkamies Fred Durstin tavaramerkeiksi nousivat vuosituhannen vaihteessa väärinpäin käännetty punainen lippis ja pukinparta-tyylinen naamakarvoitus. Nyt tähti on yllättänyt faninsa toden teolla esiteltyään uutta, hänelle varsin erilaista tyyliä.

Fred Durst jakoi Instagramissa selfien, jossa hän poseeraa pitkähköt harmaat hiukset esillä. Tähti on leikannut viiksensä hevosenkenkä-mallin mukaisesti. Durst on myös poistanut Instagram-tililtään kaiken ennen tuoretta kuvaa julkaisemansa sisällön.

Valtavasta suosiosta vuosituhannen vaihteen rap-rock -villityksen aikana nauttinut Limp Bizkit on parhaillaan tekemässä paluuta esiintymislavoille, sillä yhtyeen on määrä esiintyä pian alkavalla Lollapalooza-festivaalikiertueella Yhdysvalloissa. Yhtye on myös työstänyt uutta materiaalia.

 

https://www.instagram.com/p/CR2-TB2Ha2a/