Salatut elämät tekee näyttävän paluun – luvassa jotain ennennäkemätöntä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu suomalainen päivittäissarja Salatut elämät on parhaillaan kesätauolla, mutta kovin kauaa ei fanien tarvitse odottaa sen palaamista ruutuihin. Sarja palaa kesätauolta maanantaina 23. elokuuta ennennäkemättömissä merkeissä.

Salatut elämät -sarjan syksyn ensimmäiset jaksot kestävät mainoksineen jopa puolitoista tuntia. Jaksot nimittäin alkavat tuttuun tapaan kello 19:30, mutta jatkuvat kello 21 saakka. Luvassa on siis miltei kolminkertainen annos Salkkareita päivässä.

Kesätauon jälkeen paljastuu muun muassa, mitä käy yliajossa loukkaantumisen myötä koomaan vaivutetulle Matiakselle, ja mihin Mikin ja Marikan suudelma johtaa. Normaalit puolen tunnin pituiset Salatut elämät -jaksot alkavat jälleen 30. elokuuta. C More -palvelussa syksyn jaksot alkavat jo 6. elokuuta, mutta siellä esitettävät jaksot ovat normaalipituisia.