Katie Price herutteli somessa – uudet kasvot ja etumus pääosassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ulkonäköään rajusti vuosien aikana leikellyt brittiläinen povipommi Katie Price on toipunut edellisestä vaativasta kauneusleikkauksestaan. Turkissa tehdyssä operaatiossa häneltä muokattiin huulia, silmiä ja leukaa. Lisäksi tehtiin rasvaimu.

Povipommi Jordan -nimelläkin tunnettu kurvitar on nyt esitellyt uusia kasvojaan ja etumustaan sosiaalisessa mediassa. Samalla hän kertoo palaavansa kiertueelle, jossa hän keskittyy merkkeihin ja meikkivinkkeihin.

Hän on muokannut ulkonäköään parikymppisestä saakka, ja pelkästään rintoja on leikelty 11 kertaa. Johtavat plastiikkakirurgit ovat varoittaneet, että jokin leikkauksista voi olla kohtalokas. Naisen iho voi mennö kuolioon, solut vahingoittua pysyvästi tai hän voi saada verenmyrkytyksen. Pahimmillaan komplikaatiot voivat johtaa kuolemaan, The Sun uutisoi.

Brittiläinen povipommi Katie Price joutui kiipeilyonnettomuuteen viime vuonna Turkin lomalla. Naisen molemmat nilkat murtuivat ja hän on joutunut olemaan sen jälkeen pyörätuolissa. Jalkoja operoitiin leikkaussalissa kahdeksan tuntia onnettomuuden jälkeen, eikä hän toivu koskaan ennalleen.