Melinda ja Bill Gates ovat nyt virallisesti eronneet – satumainen omaisuus jaettiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman rikkaimpiin ihmisiin kuuluvan Bill Gatesin paljastettiin keväällä eroavan Melinda-vaimostaan. Microsoft-yhtiön perustaja tapasi vaimonsa vuonna 1987, ja pari ehti olla naimisissa 27 vuoden ajan.

Nyt Bill ja Melinda Gatesin ero on astunut virallisesti voimaan. TMZ-sivuston mukaan oikeuden pöytäkirjoista ilmenee, että tuomari allekirjoitti eropaperit maanantaina 2. elokuuta. Melida tulee säilyttämään Gates-sukunimensä eron jälkeenkin.

Eropapereiden mukaan kumpikaan osapuoli ei tule saamaan elatusapua. Pariskunnan omaisuuden jakamisesta sovittiin erillisessä sopimuksessa, jonka he laativat ja allekirjoittivat päättäessään erota. Koska pariskunnalla ei ole alaikäisiä lapsia, ei eroon liity myöskään kysymyksiä huoltajuudesta tai lasten elatusmaksuista.