Niko Saarinen ja Rosanna Kulju saavat radio-ohjelman

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Big Brother Suomi -ohjelman kautta kuuluisuuteen noussut Niko Saarinen on ollut viime vuosina tuttu näky lukuisista realitysarjoista. Nyt Niko Saarinen on laajentamassa uraansa radion pariin.

Niko Saarinen saa yhdessä somevaikuttaja Rosanna Kuljun kanssa oman radio-ohjelman NRJ-kanavalla. Heitä kuullaan NRJ-kanavalla 9 elokuuta alkaen maanantaista torstaihin kello 18-20. Kokemusta yhdessä juontamisesta kaksikolla on jo ennestään, sillä he ovat tehneet aikaisemmin Kulju x Saarinen -podcastia.

Miss Helsinki -kauneuskilpailustakin sekä vuoden 2015 voittajana että myöhemmin kilpailujen järjestäjänä tunnetun Rosanna Kuljun ja Niko Saarisen ohjelma korvaa Love Island -realitysarjan uutta tuotantokautta juontavan Veronica Verhon Verho Show -ohjelman. Verho Show palaa radioaalloille jälleen lokakuussa. Saarinen nähdään syksyllä myös Onnenpyörä VIP -ohjelmassa yhdessä Cristan Snown kanssa.