Suosittu tubettaja kuoli videonsa kuvauksissa – putosi 200 metrin korkeudesta Alpeilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tanskalainen Youtube-tähti Albert Dyrlund on kuollut 22-vuotiaana. Huumori- ja musiikkivideoistaan tunnettu tähti menehtyi keskiviikkona 28. heinäkuuta kuvatessaan tuoreinta videotaan Alpeilla.

Albert Dyrlund oli matkustanut Italian Alpeilla sijaitsevalle Seceda-vuorelle. Hän putosi alas 200 metrin korkeudesta kuvatessaan videota älypuhelimellaan. Dyrlundin apuun hälytettiin pelastushelikopteri, mutta häntä ei kyetty pelastamaan.

Uutisen Dyrlundin kuolemasta paljasti medialle USA Today -lehden mukaan tähden perhe. Internet-tähdellä oli Youtubessa ja Instagramissa yli 200 000 seuraajaa. Musiikkivideioistaan kuten Emoji, Sommer ja Venner For Livet tunnettu Dyrlund nähtiin myös vuonna 2018 palkitussa Team Albert -elokuvassa, joka kertoi tubettajan urasta haaveilevasta teinistä.