HSL käynnisti ALE-kampanjan – kausilippuja puoleen hintaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Helsingin seudun joukkoliikenteen palveluiden käyttäjille on tiedossa elo-syyskuussa merkittäviä etuja. HSL toteuttaa 17. elokuuta alkaen kampanjan, jota on kuvailtu sen historian suurimmaksi. HSL-sovelluksessa myydään aikuisten 30 vuorokauden kausilippuja kaikille vyöhykkeille 50 prosentin alennuksella.

Kampanjan aikana esimerkiksi kahden vyöhykkeen 30 vuorokauden lippu maksaa 31,30 euroa normaalin 62,70 sijaan. Opiskelijat ja ikäihmiset saavat normaalin 45 prosentin alennuksen sijaan 50 prosentin alennuksen. Lapsia kampanja ei koske, sillä he saavat jo valmiiksi kyseisen alennuksen lipuista.

Alennuksen saavat myös automaattisesti ne, joilla on jo voimassaoleva kausilipputilaus HSL-sovelluksessa. Jatkuvassa säästötilauksessa alennettu kuukausihinta on AB-vyöhykkeellä 26,10 euroa nirmaalin 52,30 euron sijaan. Alennetut hinnat koskevat vain HSL-sovelluksen kausilippuja, eivät muita myyntikanavia.

– Haluamme kampanjalla muistuttaa, että joukkoliikenne palvelee edelleen kaikkia, kuten on palvellut läpi poikkeuksellisten aikojen. Toivotamme takaisin tervetulleiksi kaikki ne, joilla edellisestä joukkoliikennematkasta on jo aikaa. Jos ei ole vielä käyttänyt HSL-sovellusta, nyt on hyvä hetki kokeilla, HSL:n asiakkuus ja myynti -osaston johtaja Mari Fink kertoo tiedotteessa.