Poliisi pyytää havaintoja Joensuusta – olitko keskustassa aamuyöllä 17. heinäkuuta?

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisi kaipaa havaintoja Joensuussa Kauppakadulla 17. heinäkuuta aamuyöllä tapahtuneesta törkeästä pahoinpitelystä. Kello 03:50-04:00 tapahtuneessa pahoinpitelyssä uhrina ollut nelikymppinen mies loukkaantui vakavasti.

Uhrina ollut joensuulaismies öytyi makaamasta Kauppakatu 39 -osoitteen kohdalta. Paikalle tuli ambulanssi, joka toimitti uhrin sairaalahoitoon. Uhrin löytöpaikka sijaitsee Kauppakadulla Yläsatamakadun ja Sairaalakadun välisellä osalla. Löytöpaikan läheisyydessä oli samalla hetkellä liikkunut noin 20–25-vuotias nuori mieshenkilö, jota ei ole tavoitettu. Nuori mies on noin 185-190 cm pitkä ja hänellä oli yllään mustat farkut sekä lyhythihainen musta t-paita.

– Poliisi pyytää paikalla ollutta nuorta miestä ottamaan yhteyttä poliisiin, koska hänellä voi olla ratkaisevia havaintoja rikoksen selvittämiseksi. Poliisi pyytää myös kaikki muita mahdollisia tapahtumaan liittyviä havaintoja tai vihjeitä.

Vihjeet ja havainnot voi toimittaa Itä-Suomen poliisilaitoksen päivystysnumeroon puh: 0295 415 455 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.