Yökylässä Maria Veitola palaa ruutuun – mukana Paula Vesala, Gettomasa, Mikko Kuustonen…

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositussa Yökylässä Maria Veitola -sarjassa toimittaja Maria Veitola vierailee eturivin suomalaistähtien kodeissa, tutustuen heidän elämään ja taustoihin. Useita Kultainen Venla -palkintojakin kahminut sarja tekee syyskuussa paluun ruutuun.

Yökylässä Maria Veitola -sarjan uudella kaudella vieraillaan jälleen niin muusikoiden, näyttelijöiden, televisiotähtien kuin poliitikkojenkin kodeissa. MTV:n mukaan mukana ovat tuoreella kaudella muun muassa Paula Vesala, Mikko Kuustonen ja Hanna Brotherus, Tunna ja Jenni Milonoff, Gettomasa, Pekka Haavisto, pääministeri Sanna Marin, Aake Kallialla sekä Sampo ja Minttu Kaulanen.

Uudet Yökylässä Maria Veitola -jaksot alkavat 2. syyskuuta. Sarjaa esitetään MTV3-kanavalla torstaisin, minkä lisäksi se on suoratoistettavissa mtv-palvelussa.