Ensitreffit alttarilla jatkuu – neljä paria naimisiin sokkona

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Neljä rohkeaa paria astelee jälleen alttarille tuntemattoman kanssa ja hyppää yhteiseen seikkailuun toiveissaan elämänmittainen parisuhde. Ensitreffit alttarilla -sarjan kahdeksas tuotantokausi käynnistyy tiistaina 31. elokuuta.

Ohjelman asiantuntijaraati on uudistunut. Mukana ovat edelleen erityistason seksuaaliterapeutti Elina Tanskanen sekä kirkkoherra Kari Kanala, ja uutena asiantuntijana aloittava ratkaisukeskeinen terapeutti Hanna Myllymaa. Tärkeäksi teemaksi nousee sitoutuminen – miten treffipalveluiden ylitarjonnan ja nopeiden torjuntojen yhteiskunnassa osaisi pysähtyä yhden ihmisen kohdalle selvittämään, miten juuri hän voisi olla se, joka saa hymyn kasvoillesi joka aamu?

MTV3-kanavalla esitettävällä tuotantokaudella palataan myös perusasioiden äärelle ja kantavana teemana on hyvä yhteinen arki. Parit muuttavat yhteen ja kohtaavat niin arjen haasteet kuin juhlahetketkin yhdessä. Toisaalta kaudella mietitään myös, miten tärkeää erillisyys ja oma aika ovat parisuhteen onnistumiselle.