Josephine Skriver päätähuimaavasti uima-altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Sports Illustrated -lehti valitsee joka vuosi malleikseen upeita kaunottaria ympäri maailmaa. Taannoin tanskalainen Josephine Skriver nimettiin vuoden tulokkaaksi julkaisun toimesta. Tänä vuonna Skriver toimii yhtenä Sports Illustrated -malleista.

27-vuotias Josephine Skriver poseeraa tällä kertaa poikkeuksellisen huimassa kuvassa uima-altaalla, sillä hän istuskelee altaan ja jyrkänteen reunalla. Katsoja pohtii väkisinkin mitä tapahtuisi, jos mallikaunotar horjahtaisi reunan yli.

Tanskalainen huippumalli Josephine Skriver on tullut vuosien saatossa monille tutuksi etenkin Victoria’s Secret -alusvaateketjun mallina. Nyt Skriver on kuitenkin todella onnellinen ja otettu pestistään Sports Illustrated -mallien riveissä ja näyttää olevan nainen oikealla paikalla.