Juuri nyt: Blockfest on peruttu: ”Joudutaan perumaan viranomaispäätöksellä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Juuri tulleen tiedon mukaan Blockfest on päätetty perua. Pohjoismaiden suurin hiphop-festivaali pyrki hoitamaan koronakriisin edellyttämät turvajärjestelyt viimeiseen saakka asianmukaisesti, mutta lopulta sekään ei enää riittänyt, sillä tapahtuma peruttiin viranomaispäätöksellä.

– Niin lähellä, mutta valitettavasti liian kaukana. Loppuunmyyty Blockfest joudutaan perumaan viranomaispäätöksellä tältä kesältä. Pohjoismaiden merkittävintä hiphop-festivaalia juhlitaan jälleen Tampereen Ratinassa 19.-20. elokuuta 2022. Ympäri Suomea on tänä kesänä järjestetty ammattimaisia festivaalitapahtumia tuhansista kävijöistä kymmeniin tuhansiin. Ilman nopeasti pahentunutta tartuntatautitilannetta Blockfest ei olisi ollut tässä poikkeus, sillä ennen tätä viikkoa mikään ei estänyt jo keväällä laatimamme ja alati päivitetyn kattavan terveysturvallisuussuunnitelman toteuttamista, Blockfest kommentoi tilannetta.

– Mielettömän iso kiitos siis kaikille teille kärsivällisyydestä ja ymmärtäväisyydestä, jota tällaisina poikkeusvuosina on vaadittu nopeasti muuttuvien tilanteiden keskellä, tapahtuman järjestäjät kertovat. Jos kaksi viimeisintä kesää ovat jotain meistä opettaneet uusille seuraajille, niin toivottavasti sen, että pyrimme aina viimeiseen asti tekemään kaiken mahdollisen teidän unohtumattomimman festariviikonlopun takaamiseksi. Terveysturvallisuuden kanssa leikkimättä, tapahtuman järjestäjät kertovat.

Vuosien 2020 ja 2021 Blockfesteille ostetut liput käyvät sellaisenaan ensi kesän tapahtumaan. Blockfest kehottaa lippuja ostaneita seuraamaan sähköpostejaan, joissa lipunvälittäjä ohjeistaa tarvittaviin toimenpiteisiin. Blockfest kiittää terveysviranomaisia, Tampereen poliisia ja yhteistyökumppaneitamme sulavasta toiminnasta läpi tuotantoprosessin ajan.