Poliisi julkaisi karut kuvat: ”Älkää kiinnittäkö riippumattoja sähkötorneihin”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Riippumatoissa loikoilu on hieno tapa rentoutua ulkona kesäpäivinä, mutta aivan mihin tahansa sellaista ei kannata sitoa kiinni. Viranomaiset ovat Yhdysvaltojen Utahissa joutuneet muistuttamaan, että riippumaton kiinnitäminen tiettyihin rakennelmiin voi olla hengenvaarallista.

Ihmiset ovat toistuvasti kiinnittäneet riippumattojaan sähkötorneihin Weberin piirikunnassa. Paikallinen seriffin toimisto onkin joutunut julkaisemaan tiedotteen, jossa kyseisen aktiviteetin kerrotaan olevan sekä laitonta että vaarallista.

– Voimalinjoissa kulkee 75 000 kilovolttia. Se on erittäin vaarallista, ei pelkästään putoamisriskin vaan myös sähköiskuriskin vuoksi. Sähkö saattaa loikata voimalinjojen ulkopuolelle ja iskeä ihimisiin, komisario Cortney Ryan kuvaili 2News-uutissivustolle.