90 Päivää morsiamena: Darceyn isä kertoi raha-asioista Georgille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessakin seurattu 90 Päivää morsiamena -ohjelma kertoo amerikkalaisista ihmisistä, jotka ovat löytäneet rakkauden kotimaansa ulkopuolelta. Yksi sarjasta maailmanmaineeseen nousseista on Darcey Silva, joka on saanut oman sarjan Stacey-siskonsa kanssa.

Darcey on kihloissa bulgarialaisen Georgin kanssa. Nainen löysi hiljattain miehen sukkalaatikosta rahakätkön. Nyt Darceyn isä on tavannut Georgin ja keskustellut miehen aikomuksista tyttärensä suhteen. Georgi kertoo pankin olleen kiinni ja tarjonneen rahoja Darceylle kulujen maksamiseen.

– Miehen tehtävä on elättää perheensä. En viitsi lähteä tappelemaan Georgin kanssa, koska näen hänen lävitseen. Haluan kuitenkin puolustaa perhettäni, Darceyn isä kertoo mielipiteestään.

Georgin työt hierojana ovat olleet tauolla koronaviruspandemian vuoksi. Darcey on toiminut perheen pääasiallisena elättäjänä. Pariskunta on suunnitellut häitä, mutta myrskyisän suhteen tulevaisuus on ollut vaakalaudalla.