Lisa Vanderpump asetti tiukat rajoitukset ravintoloihinsa – syytetään ylireagoinnista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Beverly Hillsin täydelliset naiset -televisiosarjassa esiintynyt ravintoloitsija Lisa Vanderpump on määritellyt tiukat rajoitukset omistamiinsa ravintoloihin. Sisään ei pääse ilman todistusta koronavirusrokotteesta tai negatiivisesta testituloksesta.

Realityvaimo Vicki Gunvalsonin entinen kumppani Steve Lodge on ihmetellyt päätöstä sosiaalisessa mediassa. Hänen mukaansa terveystietojen tulisi kuulua yksityisyyden suojan piiriin. Hän myös kysyy, eikö Vanderpump tiennyt, että virus voi tarttua myös rokotetuille ihmisille.

– Rokotuksia ja testejä vaativat ravintolat rikkovat asiakkaidensa lääketieteellistä yksityisyyttä. En näe ravintolan vaativan todistuksia muista maailman vaarallisista ja tarttuvista viruksista. Rokotus ei myöskään tarkoita sitä, ettet voi tarttua tai levittää virusta, joten mitä järkeä? Onko tämä vain teatteria? Tiedettä se ei ainakaan ole, Lodge julistaa.

– Totta kai hänellä voi olla oikeus tehdä ravintoloilleen mitä haluaa. Mutta lopettaako joidenkin ihmisten syrjiminen viruksen, jonka eloonjäämisaste on 99,8 prosenttia? Tämä on kuin lumipalloefekti, joka meidän on lopetettava. Nyt on käytettävä järkeä ja logiikkaa, ei pelkoa ja hysteerisyyttä.