Taylor Ross rannalla – povi vetää katsojan hiljaiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Justin Bieberin perheen lastenhoitajana muutama vuosi sitten maailmanlaajuisesti tunnetuksi tullut Taylor Ross on seurattu somejulkkis, ja häntä on nimitetty jopa maailman seksikkäimmäksi lastenhoitajaksi. Tyylikkäitä kuvia usein varsinkin sosiaalisessa mediassa julkaiseva kaunotar lienee varsinkin isien mieleen.

Tälllä kertaa kuvankaunis lastenhoitaja on poseerannut kotimaansa Kanadan Muskotassa rannalla, sillä hän oli odottanut pitkään auringon ilmestyvän taas taivaalle. Lopulta näin myös kävi, ja Taylor suuntasi saman tien ottamaan rusketusta.

Kanadalaisen Taylor Rossin sosiaalisen median kanavat ovat pullollaan toinen toistaan upeampia kuvia maailman todennäköisesti seksikkäimmästä lastenhoitajasta. Joidenkin mielestä Taylor palkattiin lastenhoitajan tehtäväänsä ulkonäön perusteella, mutta ei siitä varmasti haittakaan ollut.