Nyt voit leipoa vihamiehellesi keksejä: ”Kindly F*ck Off”

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Ulkomaalaisissa nettikaupoissa on rajattomat valikoimat tuotteita, jotka saattavat rikkoa joidenkin mielestä hyvän maun rajat. Toiset puolestaan ylistävät näitä tavallisuudesta poikkeavia tavaroita. Esittelemme nyt piparimuotit, jotka sopivat kyseiseen kategoriaan.

For Good Right -nimisessä verkkokaupassa on myynnissä piparimuotteja, joissa lukee epäkohteliaisuuksia. Niissä lukee englanniksi: ”Toivottavasti tukehdut”, ”Ole ystävällinen ja painu v*ttuun”, ”Ole hiljaa” ja ”Voisitko kuolla”. Piparimuotit ovat omiaan vihamiehelle, jos haluaa lähettää hänelle katkeransuloisen terveyhdyksen.

Ulkomaalaisista ja Euroopan unionin ulkopuolella sijaitsevista nettikaupoista tilatessa tulee huomioida tullimaksujen osuus hintaan. Vaikka nämä keksimuotit ovat edullisia, saattavat tullimaksut nostaa hintaa.