WhatsApp kopioi ominaisuuden Snapchatista – videot näkyvät vain kerran

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Facebookin omistamaan Whatsapp-pikaviestisovellukseen ilmestyy uusi ominaisuus. View Once, eli Katso kerran -toiminnon avulla sovelluksessa voidaan lähettää ja vastaanottaa Snapchat-tyylisiä katoavia julkaisuja.

Uusi ominaisuus mahdollistaa vain kerran nähtävien kuvien ja videoien lähettämisen. Toiminnon avulla lähetetyt viestit katoavat sen jälkeen, kun vastaanottaja on ne kerran avannut. Kuvia ja videoita vastaanottaessa kannattaa siis olla jatkossa tarkkana, jotta tärkeää sisältöä ei tule ohittaneeksi.

Uusi ominaisuus ilmestyy maailmanlaajuisesti kaikkien Whatsappin käyttäjien käytettäväksi tämän viikon aikana. Kyseessä ei ole Whatsappin ensimmäinen uudistus, joka on tullut aikaisemmin tutuksi Snapchatista. Sovelluksessa on jo jonkin aikaa ollut mahdollista julkaista lyhyitä julkaisuja, jotka katoavat 24 tunnin aikana.