S-Etukortteihin muutoksia – tämän kortin käyttö muuttuu pian maksulliseksi

Koti & Asuminen Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

S-ryhmä on tiedottanut etukortteihinsa pian kohdistuvista muutoksista. Yhden suositun etukortin käyttö muuttuu tämän syksyn aikana maksulliseksi.

S-Etukortti Debit -kortin käytöstä täytyy lokakuusta lähtien maksaa kolmen euron kuukausimaksu. Muutos koskee vanhanmallista S-Etukortti Debitiä, jolla voi kerryttää bonusta, maksaa ostoksia sekä nostaa ja tallettaa käteistä S-ryhmän toimipaikoissa. Muut etukortit, kuten S-Etukortti Käteiskortti ja S-Etukortti Visa sen sijaan pysyvät maksuttomina.

S-ryhmä perustelee muutosta sillä, että asiakkaita halutaan ohjata käyttämään nykuaikaisempaa, monipuolisempaa ja turvallisempaa korttia. Maksulliseksi muuttuvissa korteissa ei ole lähimaksamisen mahdollistavaa sirua tai Visa-tunnusta, vaan ne perustuvat vanhanaikaiseen magneettijuovateknologiaan.

Mikäli vanhanmallista S-Etukortti Debitiä ei enää halua käyttää kuukausimaksun tullessa käyttöön, voi sen lopettaa ja vaihtaa maksuttomiin S-Etukortteihin. Tarkemmat ohjeet löytyvät S-Pankin sivuilta.