Popkaunotar Tuuli poseeraa povekkaana somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen popkaunotar Tuuli on niittänyt suosiota musiikin lisäksi myös verkossa, sillä aktiivinen somevaikuttaja on saanut jo suuren seuraajakunnan esimerkiksi Instagramissa. Neitsyttään ajoittain julkisuudessa korostava nuori popkaunotar nähdään nyt nauttimassa viikonlopusta.

Tuuli on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvapäivityksen, jossa hänet nähdään vihreissä biksuissa tehden samalla kämmenellään hieman varjoa kasvoilleen. Kuvansa yhteydessä Tuuli toteaa lyhyesti ja ytimekkäästi ”Onnellinen lauantai”. Sitä se varmasti olikin. Viime aikoina Tuuli on pitänyt intiimiin kanssakäymiseen liittyviä tabuja esillä ansiokkaasti.

– Avauduin keväällä mun neitsyydestä ja jostakin syystä joidenkin tahojen on ollu hyvin vaikeeta ymmärtää että myös neitsyet voi ihan samalla tavalla ilmaista itseään somessa kun kaikki muutkin. Lehtiartikkeleissa on toistunu useaan otteeseen lausahduksia ”Paljastava materiaali on hämmentävää, koska Tuuli kertoo olevansa neitsyt” tai ”Tuuli on neitsyt, mutta näistä kuvista voisi päätellä toisin”, Tuuli kirjoitti aiemmin.