Mitä ihmettä? Venäläismies tuunasi Ladan etuvalot liekinheittimiksi

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Venäläinen autoharrastaja on muuttanut Ladansa James Bodin ja Batmanin autojen vertaiseksi menopeliksi. Auto kykenee nimittäin hänen siihen tekemien muutosten myötä syöksemään tulta.

Vahan Mikaelyan on tullut aikaisemmin tunnetuksi videoistaan, joissa hän esittelee muun muassa pyörien sijaan hämähäkkimäisillä jaloilla liikkuvaa autoa. Miehen tuorein projekti oli tuunata paremmin Lada 1600-nimellä tunnetusta VAZ-2106 Zhiguli -autosta jopa vaarallinen Mad Max -henkinen menopeli.

Lohikäärmettä tarkoittavan Dragon-nimen saaneen Ladan etuvaloissa sijaitsee muokkaamisen seurauksena kaksi liekinheitintä. Ne kykenevät syöksemään tulta jopa kuuden metrin päähän. Hämmentävää lopputulosta esitellään viraalina levinneellä videolla.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.