Painajainen toteutui – tulvavesi täytti hissin

Ohhoh! · Tim Isokivi

Voimakkaat tulvat ovat kesän aikana aiheuttaneet tuhoja eri puolilla maailmaa. Viikonloppuna Yhdysvaltojen Nebraskassa todistettiin myrskyä, joka aiheutti äkkitulvan Omahan kaupungissa. Tony Luu halusi ystävineen selvittää, millaista tuhoa tulva oli aiheuttanut hänen kotitalonsa ulkopuolelle.

Aulaan laskeutuminen hissillä osoittautui virheeksi. Sisään alkoi vuotamaan vettä, eivätkä ovet auenneet. Tony Luu ikusti karmivan tilanteen videoksi. Miehen ystävä yritti soittaa hätänumeroon, Tony itse puolestaan rakennuksen huoltohenkilönä työskentelevälle ystävälleen. Hän kertoi puhelimeen, että he saattaisivat kuolla ilman apua.

Lopulta Tonyn huonetoveri, veli ja kolmas henkilö onnistuivat avaamaan hissin ovet ulkopuolelta käsin. Vesi oli tässä vaiheessa ehtinyt kohoamaan Tonyn kaulaan saakka. Kaikki hissiin ansaan jääneet henkilöt selvisivät ABC 11 -uutissivuston mukaan tilanteesta säikähdyksellä.